Föreläsningar

Hela mitt liv och existens kretsar kring bild och fotografi. Genom det ser jag världen, tar in den, analyserar den och till en stor del, löser mina problem med. De båda föreläsningarna Med kameran genom livet och Pärlan i pölen – en kärleksförklaring till Helsingborg, har en gemensam röd tråd, att försöka nå en rimlig lösning på ett specifikt bekymmer eller en problemställning. De båda föreläsningarna kan med fördel slås ihop.
Maila på sanjafotografia@outlook.com för prisförfrågan och bokningar.

Sleepyhead

Några glada ord från mina åhörare:
”Tack för den mycket professionella och berörande föreläsningen du höll för oss igår.”
”Det var så skönt att se någon som inte är så brydd om allt det tekniska kring fotograferandet. Vi är ett helt gäng tjejer på klubben som har vilda planer nu.”
”Det var en fantastisk, personlig och inspirerande föreläsning som berörde flera av oss djupt. Tack för att du kom och förgyllde vår tisdagskväll!”
”Stort tack för en mycket fin bildpresentation och intressant historia. Jag hoppas jag får förmånen att se mer av både dig och dina framtida bilder. Fortsätt att producera med samma engagemang och personlighet, det är inspirerande och säkert till hjälp för många unga kvinnor.”
Annons
%d bloggare gillar detta: